Стари ставови на тема ‪Св. Валентин‬ versus ‪‎Св.Трифун‬

Скопје, секс, сакање… Една од најчувствителните точки отсекогаш ми било прашањето што да се слави: Св. Трифун или Св. Валентин?

Прочитај повеќе

Скопје – Град На Уплашени Фраери И Уфилмани Џет-Сетерки

[fblike] Скопје, секс, сакање… Скопје – градот на уплашените фраери и уфилманите џет-сетерки. Во последно време ако ме прашаш како

Прочитај повеќе

WCOStream close enough wcostream: Watch Boruto: Naruto Next Generations Episode 166

AniWatch watch anime online: Watch The Misfit of Demon King Academy (Dub) Episode 12 (https://aniwatch.pro/m/LOp7/ep-12)