ПЛАНИНАРСКИ КРСТОСНИЦИ 18. МАЈ СКОПСКА ЦРНА ГОРА

Можност да се запознае Скопска Црна Гора на начин кој најмногу ви одговара, преку планинарење, велосипедизам, параглајдери, алпинизам, крос кантри

Прочитај повеќе