‘Е шо, ја глуп ли сум’ – Кирил Стоименов

Едншка чув како едно ‘мангупче’ раскажуваше дека од факултет ги пратиле да разговарат со Хив-позитивни лица, за да присоберат некое

Прочитај повеќе

Attack on Titan (Dub) (https://crunchyrollfree.com/m/07pD) Episode 25 at Crunchyroll crunchyroll premium reddit

Yashahime: Princess Half-Demon (https://animefreak.ws/m/N14o) Episode 15 at AnimeFreak hunter x hunter animefreak