Новата сезона на “Kуќа од карти” стартува на 30.мај

Најавата за петтата сезона на “Куќа од карти” Netflix во пресрет на инаугурацијата го објави тизерот за новата сезона на

Прочитај повеќе

Кога жена ти ќе ти го најде порното

[fblike] Је*ига, има некои работи што од компјутер можат да се избришат само со сунѓерче и сјајче.

Прочитај повеќе