Подобро лежење отколку предолгото седење

Студиите покажале дека луѓето кои во просек гледале најмногу ТВ во текот од 8,5 години имале 61% поголем ризик од прерана смрт.

Прочитај повеќе

The Promised Neverland Episode 12 at KissAnime kissanime news

Watch Re:ZERO -Starting Life in Another World- Season 2 Episode 5 at AnimePlanet anime planet romance manga