Повторно отворање на Светскиот Трговски Центар по 13 години од ужасниот терористички напад

Издавачкото списание Conde Nast први се преместија во 104 катната зграда која е замена на познатите кули близначки. Отворен: Новиот

Прочитај повеќе

AnimeHeaven animeheavens: Watch Scum's Wish Episode 11

AniWatch watch anime dub: Attack on Titan (https://aniwatch.pro/m/3q) Episode 25