5 Јуни – Светски ден за заштита на животната средина

Денес, 5 јуни, светот ќе го одбележи денот на животната средина за да ја покрене свеста и да го сврти вниманието кон бројните еколошки проблеми во светот.

Прочитај повеќе

Tokyo Ghoul (https://crunchyrollfree.com/m/aB2) Episode 12 at Crunchyroll crunchyroll 30 day trial

Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation (https://funimationfree.com/m/meed) Episode 2 at website https://funimationfree.com. See more funimation app pc