Сарказмот ве прави покреативни

Истражувачи од престижни универзитети излегоа со теза која го одобрува сарказмот како форма на комуникација бидејќи ја зголемува креативноста Лингвистички

Прочитај повеќе

Саркастичните луѓе се попаметни, попривлечни и поуспешни

Да започнеме од сите вас кои во моментот седите пред компјутер и ја читате мојата статија, пребарувате се и сешто,

Прочитај повеќе

AniWatch aniwatch.me: Attack on Titan (Dub) (https://aniwatch.pro/m/PGpJ) Episode 25

WCOStream anime sites: Watch How Not to Summon a Demon Lord Ω Episode 1 (https://wcostream.cc/m/2Are/ep-1)