Само на пцовки и лепење плакати мислам

Прошлиот вторник мозокот ми работеше 300 на саат, ќе пукнев па отидов кај првиот психијатар, некој Фројдист Му го кажав

Прочитај повеќе

JoJo's Bizarre Adventure: Diamond is Unbreakable (Dub) (https://gogoanime.be/m/Qk9W) Episode 39 at website https://gogoanime.be. See more toradora gogoanime

Onyx Equinox (Dub) Episode 9 at Funimation cowboy bebop funimation