АКО Е ПОТРЕБНО ДЕНОВИВЕ ЌЕ БИДАМ И БОСАНЕЦ И СРБИН…

Нека не Ве лажат разни ојлевци-дојлевци…. Ние во суштина сме добар народ…. И затоа сум горд што сум македонец…! п.с.

Прочитај повеќе