Новата сезона на “Kуќа од карти” стартува на 30.мај

Најавата за петтата сезона на “Куќа од карти” Netflix во пресрет на инаугурацијата го објави тизерот за новата сезона на

Прочитај повеќе

Dr. Stone (Dub) (https://crunchyrollfree.com/m/nk1D) Episode 24 at Crunchyroll free crunchyroll premium account reddit

Wonder Egg Priority Episode 1 at website https://kissanimeonline.com boku no hero academia kissanime