РИТУАЛИ

Ритуали, мозочни протоколи, постапки со кои секој ден одиш по стапките на претходниот. Легнувањето на десната страна ти гарантира будење,

Прочитај повеќе

AnimeTV anime tv shows: Watch The Misfit of Demon King Academy Episode 10 (https://animetv.cc/m/nz0n/ep-10)

AnimeFreak watch anime: My Hero Academia 2 Episode 25