Скеч од Дијаспората: “Репортер” (Видео)

 РЕПОРТЕР  BATKA Westeland Production [youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=-2jbWnB-bKM[/youtube] [button color=”#000″ background=”#fff” size=”large” src=”http://majkatiitatkoti.com/tag/batka-wasteland-production/”]Можеби ќе ве интересира повеќе од “BATKA Wasteland Production”[/button]

Прочитај повеќе

Поздрав До Надуваниот Репортер на BBC со Песната

 МОРФИН, ХАШИШ и МАРИХУАНА [youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=oKu8jBJB70c[/youtube] поздрав со истата нумера и до порталите што ексклузивно ја пренеле(превеле) оваа вест 

Прочитај повеќе

AnimeDao free anime: One Piece (Dub) (https://animedao.nl/m/0k6) Episode 693

KissAnime kissanimefree: Dr. Stone (Dub) (https://kissanimeonline.com/m/YgaY) Episode 24