Подобро лежење отколку предолгото седење

Студиите покажале дека луѓето кои во просек гледале најмногу ТВ во текот од 8,5 години имале 61% поголем ризик од прерана смрт.

Прочитај повеќе

Hunter x Hunter (https://gogoanime.be/m/4mn) Episode 148 at GoGoAnime gogoanime my hero

Log Horizon: Destruction of the Round Table (https://funimationfree.com/m/Zpqw) Episode 1 at website https://funimationfree.com funimation settings