„Фитнес-селфи“ укажува на психолошки проблем

Новото истражување открива дека оној што постојано се фали со својот фитнес изглед и „лови“ лајкови и коментари, пати од многу голема доза на нарцисизам, односно психолошки проблем кога луѓето стекнуваат задоволство од самовосхит.

Прочитај повеќе

Watch The Promised Neverland Episode 6 (https://animeheaven.pro/m/dO6n/ep-6) at AnimeHeaven anime heaven anime

Watch Attack on Titan: Crimson Bow and Arrow Episode Full (https://animefreak.ws/m/w1dl/ep-1) at AnimeFreak one piece animefreak