Зошто водата има рок на траење?

Флашираната вода се продава со рок на траење на амбалажата, но тоа не значи дека таа не е добра за пиење по истекот на означениот датум на шишето

Прочитај повеќе

KissAnime paradise kiss anime: Watch Naruto (Dub) Episode 211

WCOStream dubbed anime: Watch JoJo's Bizarre Adventure: Golden Wind (Dub) Episode 19 (https://wcostream.cc/m/RWWg/ep-19)