Плејбојот и стаорецот: Приказната за Џејмс Хант и Ники Лауда

Плејбојот и стаорецот: Приказната за Џејмс Хант и Ники Лауда Рој Кали Оригинален наслов на книгата : The Playboy and the Rat:

Прочитај повеќе