„Фитнес-селфи“ укажува на психолошки проблем

Новото истражување открива дека оној што постојано се фали со својот фитнес изглед и „лови“ лајкови и коментари, пати од многу голема доза на нарцисизам, односно психолошки проблем кога луѓето стекнуваат задоволство од самовосхит.

Прочитај повеќе

Mob Psycho 100 II Episode 13

AnimeTV Watch Anime Online | AnimeTVStreaming Anime Episodes

WCOStream Watch english anime Online in HD for FREE

AnimeKisa Watch english anime Online in HD for FREE

Ko-fi: https://ko-fi.com/gogoanimelol

Facebook: https://www.facebook.com/gogoanimelol/