Сите Тие АВАНГАРДНИ УМЕТНИЦИ

За несфатените виртуози  Облекувате бела мајца оо кратки ракави, инсталирате големо платно на штафелајот, припремате илјада канти со боја и

Прочитај повеќе

Не заборавај да си купиш СТАРКИ

Купуваш став Култни патики. Претставуваат бунт, различност, индивидуализам. За малку пари можете да бидете единствени, оригинални и пред се различни

Прочитај повеќе

Паркирањето пред гаражите низ годините

Неминовното пиздење на овие напатени сопственици Еден мал хиерархиски преглед на толеранцијата кај сопствениците на гаражи пред кои што нон-стоп

Прочитај повеќе