ИЗЛОЖБА НА МОЗАИЦИ ОД ЛИЛЕ КОРУБИН

Третата самостојна изложба на мозаици од истакнатиот модниот креатор и мозаичар Лиле Корубин Љубителите на уметноста ќе можат да се запознаат

Прочитај повеќе