Рецепти: Мирјана Бобиќ Мојсиловиќ

[fblike] Родена е во Белград, дипломирала на Факултетот за политички науки, на катедрата за новинарство. Таа има објавено безброј колумни во

Прочитај повеќе

Саем на книгата: Хит – роман на Мирјана Бобиќ Мојсиловиќ

Еден од хит – романите на култната белградска писателка и сликарка, Мирјана Бобиќ Мојсиловиќ, во превод на Сашо Христовски, во

Прочитај повеќе