Најголемиот “Starbucks” се отвора во Њујорк

Менхетен, најверојатно ќе биде запаметен како место по коктелот “Cosmopolitan” благодарение на серијата Сексот и Градот, но жителите на Менхетен уживаат

Прочитај повеќе

AnimeTV my anime tv: One Piece (Dub) (https://animetv.cc/m/aE1) Episode 693

AnimeHeaven dragon ball z anime heaven: Watch Attack on Titan Season 3 Part 2 (Dub) Episode 3