Леонардо Ди Каприо ве кани на ручек

Во добротворни цели Доколку донирате пари за топол оброк за бездомниците во Шкотска, ви се пружа  можност за ВИП ручек

Прочитај повеќе

Погледнете ги значајните промени на Леонардо ди Каприо во текот на годините

[fblike] Со или без Оскар, тој е одличен актер и може одлично да одигра било кој карактер.

Прочитај повеќе

24 Личности На Леонардо ди Каприо Во Новиот Филм

 “The Crowded Room” [fblike] Во новата драма со наслов “Преполната сала” Леонардо ди Каприо ќе отелотвори човек кој страда од

Прочитај повеќе