Мухамед Али, “Најдобриот на сите времиња”, почина на 74 години

Легендарниот боксер беше три пати светски шампион во тешка категорија “По 32 годиншна борба со Паркинсоновата болест, Мухамед Али, почина на

Прочитај повеќе