ВИДЕО: Музичарите Се Збогуваа Од Својот Пријател Влада Дивљан

 Музичарите во чест на Владе Дивљан ја изведуваат “Русија” [youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=P4Ofw9DXx70[/youtube]  

Прочитај повеќе