Добрите и лошите страни на климатизерите

Како резултат на тековниот жежок бран климатизерите во домовите и канцелариите работат пркувремено. Тие обезбедуваат какво-такво олеснување од неподносливото време

Прочитај повеќе

The Detective Is Already Dead (https://gogoanime.be/m/3oLk) Episode 9

Watch The Ancient Magus' Bride Episode 24

Prince Planet Episode 26

The Morose Mononokean (Dub) Episode 13

Muckrack: https://muckrack.com/gogoanimebe

Speedrun: https://www.speedrun.com/user/animeflixnl