Кендел Џенер Ново Лице Во Кампањата На Келвин Клајн

[fblike]Рекламната кампања #mycalvins По потпишувањето на договорот со куќата Келвин Клајн, младата  Џенер се појави и како заштитно лице на кампањата

Прочитај повеќе

AnimeHeaven animeheaven bleach: Attack on Titan Season 2 (Dub) (https://animeheaven.pro/m/QkoW) Episode 12

AnimeFreak animes online: My Hero Academia 3 (Dub) (https://animefreak.ws/m/A14v) Episode 25