Најголемиот “Starbucks” се отвора во Њујорк

Менхетен, најверојатно ќе биде запаметен како место по коктелот “Cosmopolitan” благодарение на серијата Сексот и Градот, но жителите на Менхетен уживаат

Прочитај повеќе

AnimeHeaven sites like animeheaven: Umibe no Étranger (https://animeheaven.pro/m/zDPN) Episode Full

AnimeFreak animefreak attack on titan: Attack on Titan Season 2 Episode 12