Подобро од оригиналот: “Despacito Chicken Version” (Видео)

Гуменава кокошка  ја пее уште подобро од оригиналот… Despacito Chicken VersionCredit: Franco Muñoz Posted by Кројачот од Панама on Saturday,

Прочитај повеќе

Еден Човек, 90 Инструменти (Видео)

[fblike] YouTube-рот Joe Penna, кој на својот канал  Mystery Guitar Man,  има нешто помалку од три милиони следбеници, ја отсвири познатат песна

Прочитај повеќе

Гласот На Боб Марли Повторно Роден (видео)

[fblike] Реинкарнација на Боб Марли… [youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=3B8uBkM6CiQ[/youtube]

Прочитај повеќе

ВИДЕО: Yana & Darko – Fragile (Sting Cover)

[fblike]Шо би рекла Јана: “Добаρ ден. Јас и Даρκо напρавивме κавеρ од Fragile”.  Ѕиρнете го и запρатете breaking news моменат.

Прочитај повеќе