Историјата на рокот

Уникатно патешествие низ историјата на еден од најпопуларните жанрови на музика, претставено преку њузфидот на Фејсбук. History of Rock from Ithaca

Прочитај повеќе

AniWatch watch anime online: Watch The Seven Deadly Sins: Dragon's Judgement Episode 5 (https://aniwatch.pro/m/gqy3/ep-5)

KissAnime darling in the franxx kissanime: Attack on Titan Season 3 Part 2 Episode 10