Аларм за селфи

Во време кога селфи фотографиите се веќе секојдневен дел од комуникацијата, беше прашање на време кога ќе следат првите изуми поврзани со оваа практика.

Прочитај повеќе

Можеби оваа иновација е спас од авионски несреќи (Видео)

[fblike] Овој интересен концепт може да спаси многу животи од урнат авион. Кој ја сака оваа идеја !?

Прочитај повеќе