Игор и Дац – “Још један прође дан” (Видео)

Још један прође дан…со Игор и Дац на преубава софра, а каде, ако не во Маврово. 😉 Posted by MAJKA

Прочитај повеќе

ЗОРАН ЈАМАКОСКИ

Како ранобудник кој станува секое сабајле во 6 часот, прво го палам пампурот, а додека се загрее собата со поглед

Прочитај повеќе