Знаете ли што е синдром на злобен свет?

Овој синдром произлегува од позицијата на мас медиумите кои го прикажуваат светот многу пострашен отколку што навистина е.

Прочитај повеќе

You're Under Arrest (Dub) (https://twistmoe.net/m/5MpL) Episode 4

Watch Ninja Hattori-kun Episode 2

Dragon Ball Z Special 2: The History of Trunks (Dub) (https://gogoanime.be/m/QxON) Episode Full

Website https://animefreak.ws: Watch Secrets of Akko-chan animefreak Episode 1 anime online

Dulich yenbai: https://dulich.yenbai.gov.vn/noidung/hoidap/Pages/hoi-dap.aspx?ItemID=2287

Hulkshare: https://www.hulkshare.com/animefreakws