Кога е земјотрес во прашање, Лила мува не ја лази (Видео)

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=PIdBBln1P8s[/youtube]

Прочитај повеќе

Скопје Не Заборава 1963|26.07|2015

[fblike]Постер дизајн по повод 52 години од земјотресот во Скопје. Автор: Ласко Џуровски Постер дизајн по повод 52 години од

Прочитај повеќе

26 јули, 1963 Година, Катастрофален Земјотрес Во Скопје (сеќавање, дел од книгата во печатење на Георги Ајановски)

[fblike] 26 јули, 1963 година, катастрофален земјотрес во Скопје сеќавање, дел од книгата во печатење на Георги Ајановски -Тоа се

Прочитај повеќе