ЕДНИТЕ ГИ ЖАЛАМ ДРУГИТЕ ГИ САКАМ

за БИВШИТЕ „Балетани“ Порано искачале секоја вечер, праеле што праеле,( но комент) арно ама последниве години направиле фамилии, кариери, странство

Прочитај повеќе