Како да ќарите Плејбој зајачица? (Видео)

Неколку практични совети од Плејбој зајачици за тоа како да им пријдете. Акцент на самодоверба, момци. [youtube height=”400″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=c-YCWGoOQxY[/youtube]

Прочитај повеќе