Кога Инструкторот По Аква Аеробик Си Мисли Дека Уствари Тој Е Бјонсе (Видео)

[fblike] When the aqua aerobics instructor thinks he’s basically Beyoncé Posted by Capital FM on Monday, August 24, 2015

Прочитај повеќе

Соборен Рекорд Во Одење По Жица

[fblike] Само за најхрабрите… Погледнете го екстремно лудиот потфат на 26-годишниот канадски авантурист Спенсер Сиброк! Ако некогаш сте размислувале да

Прочитај повеќе

Ќе Ви Го Промени Животот: Ова Видео Трае 8 Минути, А После Него Веќе Ништо Нема Да Биде Исто

[fblike] Некогаш секој ден беше нова авантура, а потоа сè се промени. Спенсер Четкарт направи краток документарен филм наречен “Лаги

Прочитај повеќе

Хокаидо: Градина на звукот (Видео)

Преубава глетка со интересни звуци, погледнете го видеото… [youtube height=”340″ width=”580″]https://www.youtube.com/watch?v=g1_B0YhwMVE[/youtube]

Прочитај повеќе