Сарказмот ве прави покреативни

Истражувачи од престижни универзитети излегоа со теза која го одобрува сарказмот како форма на комуникација бидејќи ја зголемува креативноста Лингвистички

Прочитај повеќе

Tруд, желба и креативност…понекогаш НУЛА

[fblike] Понекогаш идам на некоја изложба (најчесто некој ден после свеченото отварање) кај автори што уопште не ги знам. Некогаш

Прочитај повеќе

Watch Fog Hill of Five Elements Episode 3 at Crunchyroll crunchyroll premium

Watch Dragon Ball Z (Dub) Episode 123 at website https://kissanimeonline.com. See more kissanime site