Казна за ждригање во јавност

Гласното ждригање на јавно место во Австрија е казниво, а што е уште поинтересно, законов навистина се спроведува. Еден виенски

Прочитај повеќе

Death Note (https://gogoanime.be/m/XPn) Episode 37 at GoGoAnime gogoanime attack on titan

Watch Assassination Classroom (Dub) Episode 7 (https://crunchyrollfree.com/m/zk99/ep-7) at Crunchyroll crunchyroll 14 day free trial