Бате Путин, извини касно видов и одма ти пишам, сме избркале некое дете од твојве

Бате Путин, извини касно видов и одма ти пишам, сме избркале некое дете од твојве, а бе брат не лути

Прочитај повеќе

Огледало на една држава – Огледало на еден народ

Огледало на една држава Огледало на еден народ Дно на дното (Фотографиите се на магистрални патишта Охрид -Струга.Кичево-Скопје.Охрид-св.Наум Охрид-Дебар. Струга-

Прочитај повеќе