Дороти Пачкова: Да се биде самохрана мајка не е хендикеп

[fblike]Портрет на една од најгласните активистки во заштита на самохраните мајки Дороти Пачкова е една од најгласните активистки во заштита

Прочитај повеќе

Вака се заштитуваат самохраните мајки во Македонија?

Еве ја ситуацијата: Македонска ситуација бурлески… девојката пријавила пред две недели у полиција, нема писмен доказ за пријавеното, нема реакција

Прочитај повеќе

Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? III Episode 12 at website https://gogoanime.be fairy tail gogoanime

JoJo's Bizarre Adventure: Diamond is Unbreakable (https://animeflix.nl/m/8gD) Episode 39 at ANIMEFLIX death note animeflix