Пристигнува Документарниот Филм За Електо Дуото Дафт Панк

[fblike] Погледнете што ве очекува ТВ куќата BBC го објави трејлерот на документарниот филм “Duft Punk Unchained“, во кој што

Прочитај повеќе

Ќе Ви Го Промени Животот: Ова Видео Трае 8 Минути, А После Него Веќе Ништо Нема Да Биде Исто

[fblike] Некогаш секој ден беше нова авантура, а потоа сè се промени. Спенсер Четкарт направи краток документарен филм наречен “Лаги

Прочитај повеќе