„Дигитален детокс“ за намалување на стресот

Доколку сте едни од оние коишто постојано го проверуваат својот телефон, знајте дека оваа навика може да ви го наруши

Прочитај повеќе

За сите мајки што напорно работат (Видео)

Во борбата за обезбедување подобар живот за нивните деца, повеќето мајки многу напорно работат и немаат време за ништо друго. Но сепак, од петни

Прочитај повеќе

Ерик Равело: Децата Се Распнати

[fblike]          Самото име на проектот ‘Недопирливите’ (‘Лос Intocables’) укажува на накарадениот систем во кој живееме Ерик

Прочитај повеќе

AnimeDao anime online: Scum's Wish Episode 12

AnimeHeaven anime online: Attack on Titan Season 3 Part 2 (Dub) Episode 10