Двајца во Трпејца

….  Овековечени вчепатоци од моето прво (се надевам не и последно) летување во Трпејца. Наутро смрдлива уста, подуено лице и

Прочитај повеќе

ANIMEFLIX animeflix weathering with you: Watch Attack on Titan Episode 24

AnimeFreak animefreak boku no hero: The Daily Life of the Immortal King (https://animefreak.ws/m/Lb01) Episode 15