Грамофоните и Thorens ® во Македонија

Еден од најпознатите пронајдоци создадени од човекот којшто се користи за генерирање на звук е грамофонот. Кај овој изум луѓето

Прочитај повеќе

4Anime persona 4 anime netflix: Watch The Promised Neverland Season 2 Episode 5.5 Episode Full

AnimeDao a silent voice animedao: How Not to Summon a Demon Lord Ω Episode 1