Грамофоните и Thorens ® во Македонија

Еден од најпознатите пронајдоци создадени од човекот којшто се користи за генерирање на звук е грамофонот. Кај овој изум луѓето

Прочитај повеќе

AniWatch watch animes: Watch Attack on Titan Season 3 Episode 5

GoGoAnime overlord gogoanime: Watch The Seven Deadly Sins: Dragon's Judgement Episode 1