Тозија доаѓа на чело на најбогатата културна институција

Во подготовката е менаџерска промена во најзначајната институција за домашната кинематографија, Агенцијата за филм, за која ќе се одлучува на

Прочитај повеќе

Горјан Тозија напраи ГИТЛА од кај филмаџиите

Горјан Тозија – Медо се повлекува од претседател на филмските професионалци  На Годишното собрание на Друштвото на филмски професионалци на

Прочитај повеќе

KissAnime kissanime: Kuroko's Basketball 2 (https://kissanimeonline.com/m/Ya1) Episode 25

WCOStream wcostream attack on titan: Watch One Piece Episode 826 (https://wcostream.cc/m/gEM/ep-826)