Да, во програма сте, повелете…

Утринска програма, се јавува еден тип и почнува „жалам што сум се родил во оваа држава жалам што политичарите…. жалам

Прочитај повеќе

AniWatch watch anime dub: Kimetsu no Yaiba Movie: Mugen Ressha-hen (Dub) (https://aniwatch.pro/m/RO3B) Episode Preview

AnimeFreak fire force animefreak: Watch DARLING in the FRANXX (Dub) Episode 8