Власт како сласт

Аман, пак ли со политикава? Не дека не, ама нема да пишуваме за нашите познати партии, овојпат. Муабетот е нешто друго. Значи, вака. Сте

Прочитај повеќе

AniWatch aniwatch: Redo of Healer (https://aniwatch.pro/m/dWl1) Episode 12

WCOStream dubbed anime: Naruto: Shippuden (Dub) (https://wcostream.cc/m/5z5W) Episode 500