Мусли или гранола – што е подобар избор?

Муслите во моментов се најголемиот светски тренд при избор на здрава ужина Муслите се мешавина од овесни снегулки со различни

Прочитај повеќе

Витамински освежителни пијалаци – лоша идеја во жешките денови

За избалансираност и здравје не е важно само што се јаде, туку и што се пие. Секогаш е подобро да одберете обична минерална вода, особено во жешките летни денови кога телото постојано губи течности преку потење

Прочитај повеќе